Magalí Sare. Nou treball

#Elizalderecomana #Músiquesenfemení #MagalíSare

Et recomanem que escoltis el nou treball de la Magalí Sare que, en aquesta ocasió, fa tàndem amb el guitarrista Sebastià Gris. El 10 de març van poder fer-ne la presentació a l’Auditori de Barcelona. Dies més tard tota la població quedava confinada a casa i ells, com tants altres artistes, veien ajornada la seva gira.

Per si no la coneixes, la Magalí Sare és una cantant, multi instrumentista i compositora que es va donar a conèixer mediàticament a través del Quartet Mèlt en el programa Oh Happy Day de TV3.

La música que Sare composa gira entorn el jazz. Tot i això, quan l’escoltis trobaràs que més enllà d’un estil concret les seves cançons tenen, per sobre de tot, personalitat.

Nosaltres vam tenir el plaer de programar-la el maig de 2018 dins el cicle Jazz&Groove, amb el duet que integra amb el contrabaixista Manel Fortià. Allà vam poder copsar l’enorme talent d’aquesta dona. Aquell mateix any va treure el seu primer disc Cançons d’amor i dimonis.

El seu nou disc A boy and a girl requereix d’una escolta activa. No podem estar fent qualsevol altra cosa i pretendre escoltar aquestes noves cançons. Però et recomanem que ho facis i segur que les gaudiràs tant com nosaltres.

Aquests dies també et convidem a seguir-la a les seves xarxes, sobretot a Instagram, on està duent una activitat més que considerable amb actuacions en streaming i penjant-hi contingut molt interessant. Et deixem també l’enllaç a un vídeo i als seus àlbums que podràs escoltar per Spotify. I tant de bo que ens pugui tornar a visitar aviat!

@magalisare

@magalisaremusica

www.magalisare.com

Escolta els seus dos treballs a Spotify:

A boy and a girl (2020)

Cançons d’amor i dimonis (2018)