Moon Vision

Hi ha quelcom eteri en la música de Moon Vision, un pla irreal i abstracte, un llenguatge propi i una manera d’expressar-se, que els fa especials. Va ser l’any 2019, quan van presentar un primer LP anomenat Muses, un disc inspirat en la figura femenina, on feien gala d’una electrònica pulcra i delicada i on comptaven amb diverses col·laboracions vocals femenines. Ara, juntament amb el bateria Pau Schultz i amb Júlia Collado a la veu, han tancat el cercle de la seva nova formació i ja estan preparats per presentar la seva nova i esperada feina.

Presentaran Instinct, el seu segon treball. Cançons que aconsegueixen mantenir el segell electrònic tan característic de la banda però que han viatjat cap a horitzons més humans. Temes que parlen d’un estiu a Londres, del buit, de superar una malaltia i de rebel·lia. Un quadre impressionista, en el qual tot no es veu però cobra sentit.

Dia
Divendres 03/06/2022 20:00
Espai
Sala d'Actes
A càrrec de

Albert Pardo · teclats i veu, Xevi Collado · guitarra, baix i veu, Júlia Collado · veu, Pau Schultz · bateria

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar