22/05/2020

Neix la “Comuna d’Aliments”

#Fembarri #Xarxaveïnal #Recollidaaliments

Crisi sanitària és sinònim de crisi econòmica. Però en temps difícils també aflora la solidaritat.

Un bon exemple d’això és la “Comuna d’Aliments”, una iniciativa creada per quatre entitats i moviments veïnals de l’Eixample per fer front i pal·liar el col·lapse de les institucions davant l’actual crisi sanitària, econòmica, laboral i social que ha comportat la pandèmia.

Constatant dia rere dia que els serveis socials estan realment desbordats, la Xarxa de Suport de Sagrada Família amb el Sindicat d’Habitatge de l’Eixample Dret, el Casal de Joves La Dreixa i la Xarxa de Suport del Fort Pienc han creat aquesta nova xarxa veïnal per recaptar menjar amb l’objectiu d’ajudar totes aquelles persones del barri que ho necessitin, famílies que s’han quedat sense ingressos o necessiten aliments.

Pots participar en aquesta iniciativa de moltes maneres, per exemple portant menjar a La Cruïlla, el Casal Independentista de l’Eixample, els dimarts de 17 a 19 h, o fent una donació econòmica a un compte bancari. Les entregues es fan els dijous i els dissabtes al mateix espai, seguint torns i totes les mesures de seguretat necessàries.

En moments difícils, cuidem-nos!

 

Accedeix a més informació

 

Pujar