16/06/2020

Obrim de nou l’exposició “La pell dels astres”

#Elizaldeproposa #Exposicions #Lapelldelsastres

A partir de dijous 25 de juny obrim de nou l’exposició “La pell dels astres”, de Marta Darder i Adriana Valle. L’exposició, que vam haver de tancar a causa de la pandèmia, es podrà tornar a visitar en horari de tardes i fins al 9 de juliol. Les activitats que teníem previstes no es podran fer, però trobarem altres maneres de substituir-les!

L’exposició proposa un espai de trobada on les artistes mostren un seguit de peces fruit de l’observació i experimentació amb els elements de la naturalesa. Les obres presentades, de diferents suports i disciplines, es troben en aquesta voluntat de transformació de la natura i el rastre que la pròpia natura deixa: la rosada es converteix en paper pintat o en petites gotes de vidre, la lluna travessa escorces d’arbre o es transforma en banyes de ceràmica, els núvols toquen quasi a terra i les fulles dels arbres que cauen, cauen cap als cels, i les pedres del Montnegre mostren en silenci la seva història.

Esperem veure’t aviat a les sales de La Casa Elizalde, això sí, prenent totes les mesures de seguretat: mascareta, distància física i aforament limitat.

Pujar