Omple l’hivern de caliu amb els tallers de La Casa Elizalde

Un trimestre més et proposem un munt d’activitats per oblidar-te del fred i dedicar-te a fer el que més t’agrada. Inaugura el curs amb un bon regal! Et destaquem algunes de les novetats que no podràs rebutjar.

Descobreix la política, l’herència cultural i els reptes de futur del continent africà a Mirant a Àfrica: un continent en transformació o endinsa’t en el fascinant món de les relacions internacionals: claus per entendre el món.

Fes una retrospectiva dels feminismes a Deconstruïnt el feminisme: passat, present i futur per entendre les reivindicacions actuals i debatre sobre nous conceptes i paradigmes. I si vols saber les causes i les conseqüències dels Moviments feixistes a Europa: del seu naixement als nostres dies no et pots perdre aquest taller.

Si tens ganes de fer alguna cosa diferent  inicia’t en les tècniques de l’Art tèxtil o endinsa’t en el Llenguatge del segle XXI on  aprendrem tècniques i trucs per adaptar-nos a les Apps i xarxes socials que utilitzem al dia a dia.

També et proposem acompanyar-nos en un recorregut per l’obra d’ Stanley Kubrick, analitzant els seus referents, aportacions tècniques i estilístiques i els temes i motius que conformen el seu particular univers.

Si vols cuidar-te tant per dins com per fora, aquest trimestre aprendrem Com afecten les nostres creences i valors a les decisions que prenem i com adaptar l’alimentació i l’estil de vida per prevenir les malalties i viure més conscients a través de la Medicina Ayurveda.

Si t’agrada menjar bé, però no pots dedicar molt de temps a la cuina, tenim la solució: el Batch Cooking: cuina per a tota la setmana. I si ets un amant del cafè, vine a descobrir tot un món d’aromes i sabors a través del cafè d’especialitat.

Si aquests 12 entrants t’han fet obrir la gana, consulta les més de 200 propostes per a tots els gustos. Esperem trobar-te aquest gener a La Casa Elizalde. Inscripcions  a partir del 17 de desembre.