08/04/2021

Programació cultural de primavera

#ComunitatElizalde #SeguimperTu

El trimestre passat va començar amb moltes incerteses i desconeixíem com podria afectar la fatiga per la pandèmia a les nostres usuàries. La resposta va arribar clarament: cada divendres, en obrir les reserves als espectacles, les entrades duraven minuts. Darrere de cada reserva, il·lusions de seguir gaudint de la cultura en viu i de continuar trobant-se amb altres persones encara que sigui amb totes les restriccions del món.  I si malauradament us heu quedat sense entrada, hem fet tot el possible per arribar fins a casa vostra via streaming.

Sou tots i cadascú de vosaltres qui ens empenyeu a seguir treballant per oferir-vos el millor. Per això hem pensat una programació que s’adapta a tots els gustos amb la mateixa qualitat que us oferim sempre. Ens acompanyes?

Descarrega els fulletons de la programació de cada cicle:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 488 0590 des d’una setmana abans de l’espectacle.


MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

© Imatge de cartell: Edgar de Melo

Pujar