Sanjosex. Nou àlbum

#Elizalderecomana #Sanjosex #Elizaldemúsica

Segur que ja coneixes la música del músic de la Bisbal d’Empordà. Diuen que té tocs “dylanians” i hi estem bastant d’acord. Rock folck d’arrels anglosaxones, cançons que es poden tocar amb una guitarra acústica o amb una banda clàssica de rock, lletres compromeses i poètiques. Però descobreix-ho tu! Escolta el seu darrer treball i comparteix el que t’ha semblat. Molt probablement trobaràs que és un pas més en l’evolució d’un gran músic.

Ja saps que en aquest blog ens agrada molt anunciar els llançaments de nous treballs de músics que han passat per La Casa Elizalde. Molts d’aquests artistes sovint acaben fent una carrera de llarg recorregut i assolint un molt bon nivell de reconeixement de públic i crítica. Això és el que ha passat amb Sanjosex. Van estar programats el 3 de desembre de 2010. Ja aleshores la nostra sala d’actes va quedar petita.

Ara, deu anys després i a finals d’aquest mes d’abril, la banda liderada per Carles Sanjosé ha publicat un nou treball titulat “Dos somnis”. Estrenat, doncs, enmig del confinament, l’àlbum aborda els temes de la paternitat i la dualitat entre l’arquitectura sentimental i la música racional. En aquest enllaç podràs llegir la notícia publicada al Diari de Girona en motiu del llançament del treball.

Aquí et deixem l’enllaç on podràs comprar l’àlbum per descàrrega directa https://bankrobberstore.net/

Per anar fent boca també et deixem el vídeo d’una peça extreta d’aquest treball, “La revolució ha arribat i jo soc al sofà de casa”. Tant de bo que el gaudeixis tant com nosaltres!

sanjosex.com

@sanjosex

@sanjosexmusic