Tantes possibilitats com colors

Tallers a La Casa Elizalde: tantes possibilitats com colors!

01/12/2017

El fred no ens atura, per això hem preparat una programació de tallers variada i amb moltes novetats que segur t’interessarà conèixer. Aquest hivern no et quedis a casa i descobreix un món de possibilitats. Tant si ets de lletres com de ciències, si t’agrada crear o ets més aviat pràctic, si vols posar-te en forma o prefereixes cuidar-te per dins, fes una ullada als nostres tallers! Tens fins a 200 tallers per triar i 50 novetats!

Ens apropem a l’inici d’ un nou any, i tots tenim reptes per assolir. Sovint hem de parlar en públic i no sabem per on començar, si vols millorar la teva oratòria, t’interessarà el taller Dir-ho tot i dir-ho bé. Tècniques per parlar en públic. Si el teu repte és agafar confiança, enfortir-te i trobar el benestar de la ment i el cos, Acroioga pot ser el teu taller.

Si vols fer salut i portar una vida més plena, et proposem aprendre a afrontar les decisions importants a Procrastinació i estrès: l’art de prendre decisions justes i efectives; descobrir com evitar les Relacions tòxiques o bé explorar les noves vies de la medicina a Psiconeuroimmunologia: el camí cap a la medicina integrativa.

Ets una persona creativa? Si vols estimular la teva creativitat descobreix el taller Cal·ligrafia i lettering, podràs endinsar-te en l’apassionant món de la cal·ligrafia i descobrir les diferents tipografies. Si et vols expressar mitjançant altres vies, atreveix-te a escriure el guió d’una escena a Escriptura teatral: els secrets de la dramatúrgia.

Vols descobrir una nova afició? El Mag Stigman ens aproximarà a la màgia amb diferents tàctiques d’habilitat manual, efectes visuals i recursos psicològics a  La màgia de l’il·lusionisme. Si vols capturar les millors instantànies amb el teu smartphone, no et pots perdre el taller Fotografia amb mòbil. O si vols aprendre una nova tècnica per transformar objectes i mobles quotidians Chalk Paint: redecora i recicla pot ser una bona oportunitat.

Per aquells i aquelles que teniu inquietuds culturals, tenim encara molta més varietat. Pots conèixer el recorregut de Les dones al cinema, descobrir Els secrets de la física quàntica o bé endinsar-te en La novel·la negra nòrdica de la mà dels autors més aclamats.

Aquest hivern a La Casa Elizalde tindrem aquests tallers i molts més. Consulta’ls, troba el que més t’il·lusiona i apunta-t’hi! Tot és a punt per començar, només hi faltes tu.