El s.XIX significa una ruptura amb la tradició establerta anteriorment. Va ser testimoni del naixement i la mort de les filosofies idealistes i de les revolucions polítiques, així com de la consolidació de la modernitat. Al món de l'art és el segle del viatge a l'infinit, quan el subjecte i els seus estats anímics o la seva visió del món s'introdueixen en l'obra d'art per crear una nova visió de l'ésser humà i de la pràctica artística. Goya, Delacroix, els romàntics o Manet seran part fonamental d’aquest viatge.

Art i revolució

Dijous de 19.30 a 21 h
Del 30 d'abril al 18 de juny del 2020

Professor: Marcos Yáñez
Preu: 62€

Ens fixarem en l'escriptura humanista del Renaixement italià, veurem el treball de Bartolomeo Sanvito, Pierantonio Sallando i altres. De forma pràctica, assolirem els coneixements necessaris per desenvolupar lletres més decoratives, expressives i personals i acabarem explorarant altres eines i materials. El material anirà a càrrec dels participants.

Cal·ligrafia i lettering

Dimarts de 19 a 21 h
Del 21 d'abril al 9 de juny del 2020

Professor: Javier Porras
Preu: 82,67€

Cosmètica natural

Cosmètica natural

Dilluns 17 a 19 h
Del 20 d'abril al 8 de juny del 2020

Professor: Noelia Narejo
Preu: 72,33 €

Què és una societat justa? Ha de prioritzar a l'individu o la col·lectivitat? Quina relació s'ha d'establir entre l'ètica i la política? Quina és la millor forma de govern? Amb l'ajuda d'Aristòtil, Hobbes, Rousseau, Kropotkin, Adam Smith, Isaiah Berlin o John Rawls abordarem els grans temes de la filosofia política, moral i econòmica.

Jo soc jo o soc nosaltres?

Dimecres de 10 a 11.30 h
Del 22 d'abril al 10 de juny del 2020

Professor: Alfonso García
Preu: 62€

La cuina japonesa és atractiva pel seu gust exòtic i, alhora, per ser lleugera i saludable. Aprendrem a preparar les diferents varietats de sushi com el maki, niguiri, chirasi, ura maki, sushi hawaià.. tot de forma senzilla i pràctica. Recomanacions: cal portar davantal i drap de cuina.

Molt més que sushi

Dimarts de 19.30 a 21.30 h
Del 28 d'abril al 19 de maig del 2020

Professor: Miho Myata
Preu: 41,33€

Veure'ls tots