Troba els millors ingredients per gaudir de l’hivern a La Casa Elizalde

A La Casa Elizalde tenim els millors ingredients per gaudir de l’hivern: deixar-se endur per la creativitat, cultivar la ment, tenir cura del cos, fomentar la curiositat i descobrir noves passions.  Fes el que més t’agrada per sentir-te bé per dins i per fora! No et perdis les principals novetats:

Descobreix Corea del Sud, sense necessitat d’agafar l’avió. Un país amb una cultura sofisticada, una de les economies més potents del planeta i creadora de fenòmens de masses com el K-pop o el K-drama.

En un món convuls, que sovint recorre a la violència per afrontar els conflictes, és necessari apropar-se a les figures dels sis Líders pacifistes més importants del segle XX. Serà a través de les seves biografies com coneixerem què van sentir, pensar, dir i fer per llaurar els camins cap a la pau al segle XXI.

Si t’interessa la filosofia, aquest hivern buscarem espais de reflexió i debat a través de recorreguts per la ciutat a El camí filosòfic: una manera diferent de mirar (-nos). Perseguirem l’objectiu de trobar respostes que ens permetin contactar amb l’estil de vida filosòfic i apropar-nos a la felicitat entesa filosòficament.

Es pot viure feliç a la ciutat? Quin paper tenen en la transformació social? Al taller Cartografies urbanes: la ciutat com a motor social  ens aproparem a les ciutats i a com han anat canviant en els diferents punts geogràfics, èpoques i contextos, amb una visió multidisciplinària com l’indret on conviuen emocions, cultura i humanitat.

Endinsa’t en els textos essencials del feminisme a través dels escrits cabdals d’autores com Mary Wollstonecraft, Simone de Beauvoir, Silvia Federici o Angela Davis. Debatrem conceptes del feminisme com la idea de patriarcat, la construcció de dicotomies sexe/gènere, l’amor romàntic, l’heterosexualitat normativa o el paradigma interseccional.

El món actual ens omple d’estímuls que, sense adonar-nos-en, ens condueixen a l’addicció de l’immediat. Al taller Pantalles i altres addiccions del món contemporani, treballarem recursos per gestionar l’estrès i l’ansietat que ens provoca el ritme i l’exigència de la societat actual, i construirem nous hàbits saludables per invertir l’energia en allò que et proposis.

Sovint, la nostra manera de parlar i actuar pot semblar agressiva, allunyar-nos de nosaltres mateixos i de l´altre i complicar les relacions. Al taller Comunicació no violenta: el llenguatge de l’empatia, prendrem consciència del llenguatge i dels patrons adquirits per enriquir-nos d’una nova comunicació honesta, compassiva i empàtica. Vols ser feliç o tenir raó?

T’imagines un futur on les malalties es detectin de forma anticipada? On els edificis de la nostra ciutat col·laborin en la reducció de la contaminació atmosfèrica? Aquest futur es torna realitat quan parlem de la nanotecnologia, on el domini del món a petita escala ens permet aconseguir tot això i molt més. Descobreix-ho a La ciència del segle XXI: la revolució de la petita escala.

Si ets dels que gaudeixes compartint fotos a Instagram  et proposem un taller on aprendre la tècnica per fer bones fotografies de producte i bodegó. Estudiarem la llum, les textures, les ombres… farem pràctiques i editarem els resultats per aconseguir seduir a les xarxes a Sedueix amb la imatge: els secrets de la fotografia de producte.

Si sempre has volgut fer Dansa contemporània, aquest hivern ho pots fer possible! Ens introduirem en aquesta disciplina basada en la dansa clàssica amb influències de la moderna i postmoderna. Aprendrem la tècnica, explorarem les possibilitats del cos i treballarem la creativitat tot gaudint de coreografies diverses.

A La Casa Elizalde t’esperen més de 200 tallers, no perdis l’oportunitat d’aprendre, estimular la teva creativitat i gaudir cuidant-te aquest 2020!

Inscripcions a partir del 16 de desembre de 2019.