7 ratolins

Un temporer rodamón acompanyat de la seva guitarra arriba a una cruïlla de camins. Sense saber quin camí agafar, decideix fer una aturada que aprofitarà per explicar-nos el conte d’uns ratolins als quals els ha arribat l’hora de marxar de casa i trobar un nou lloc on viure. El més petit d’ells, protagonista d’aquesta història, aviat descobrirà que la vida fora del cau familiar és plena de perills i dificultats. Trobar aixopluc i menjar no és fàcil i menys si un ferotge gat et vol cruspir. El nostre ratolí decideix acompanyar al temporer en el seu camí ambulant, una vida plena d’incerteses però en llibertat.

Autors: Fèlix Cucurull i Martí Doy direcció cia. Petit Bonhom actor Fèlix Cucurull titellaire Martí Doy música Fèlix Cucurull disseny titelles i escenografia Martí Doy disseny de llums Ivo Suñe fotos Laura Galofré i Marc Mitjà agraïments Dora Cantero, Sara Estradé, Carlos Rufete, Jordi Solans i Albert Zamora
Espectacle dotat amb mesures d’accessibilitat per a infants amb discapacitat auditiva i/o visual. Recomanat per a infants a partir de 3 anys

Dia
Diumenge 18/10/2020 12:00

Preu de l'entrada 3 € (gratuït per menors de 3 anys) . Compra la teva entrada a casaelizalde.com  des de 5 dies abans de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades per grups de 2, 3 o 4 cadires amb distància de seguretat entre grups familiars. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Pujar