Bunji, la petita coala

Les aventures d’una petita coala

La Bunji és una petita coala que viu en un bosc d’eucaliptus. Els coales tenen una activitat diària molt escassa. És per això que el tarannà de la nostra protagonista porta de cap la seva tribu. Quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir, enfilar-se…, per què no es comporta com la resta? Un fet inesperat en el seu dia a dia farà que s’allunyi del seu entorn. Què passarà amb la petita coala? Veniu a descobrir-ho.

Un espectacle de Festuc teatre actrius Clara Olmo, Patricia de Haro llum i so Jori Torras espai escènic i titelles Joan Pena i Elisabet Pané – Escena Plàncton composició musical Frank Moreno disseny i producció tècnica Marc Espnosa – Show disseny i confecció del vestuari Olga Cuato arranjaments Goretti Herrero fotografia Xavi Rué producció gràfica Jordi Huete – Cacauet gràfic vídeo i tràiler Arian Botey – Videostudi mirada amb perspectiva de gènere Alba Teixidó, Cristina Vila producció executiva Elisabet Satorra – Festuc Teatre S.L text Íngrid Teixidó direcció Pere Pàmpols

Espectacle dotat amb mesures d’accessibilitat per a infants amb discapacitat auditiva i/o visual

Recomanat per a infants a partir de 3 anys

Dia
Diumenge 09/10/2022 12:00
Espai
Pati

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com,  des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar