Miseria

Com hem arribat a viure tan alienats del patiment de les persones que ens envolten? S’ho pregunta l’autora d’aquesta peça, un text en el qual no falta la crítica, però tampoc una espurna d’esperança.

Barcelona, amb el seu paisatge marí i urbà, pot ser un paradís i també pot ser l’infern. La misèria és com un desert que avança implacable i erosiona la vida de tothom. Aquesta peça és la crònica d’un suïcidi. Un cant a la vida i a l’amor, però sobretot una crítica social aguda i fina. Miseria és una radiografia de l’ara i aquí, és un tou de reflexions i sentiments i impulsos. És un crit, és un silenci. És una mica de llum quan tot el que t’envolta és boira densa. La vida i la mort poden ser tan accidentals com poètiques i al·legòriques.

Hi ha un home sol a l’escenari. Hi ha un home sol a l’escenari que se sent un home sol al món, també. L’acompanyem en un viatge pels seus pensaments íntims, pels se cords, les accions i la calma puntual. Miseria és una peça agredolça, que exposa amb transparència la bellesa i el dolor, l’amor i la mort.

Perquè casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú…

Dramatúrgia Queralt Riera direcció Sergi Pompermayer ajudant de direcció Mireia Aixalà interpretació Felipe Cabezas il·luminació Mattia Russo espai sonor Orestes Gas disseny de projeccions i realització de video Àngel Grisalvo (Lantonia Films) escenografia i vestuari Anna Chwaliszewska coordinació tècnica Manel Bocero imatge de cartell Martí Fradera, Isabella Pintani, Gabriela Marsal fotografía Martí Fradera disseny gràfic Isabella Pintani producció i comunicació Isabella Pintani, Gabriela Marsal administració Asun García producció executiva i assessoria Gabriela Marsal (Suika) distribució Magrana Escena agraïments Guada Cejas (La Badabadoc), Tania Brenlle (La Villarroel), Ana García, Jordi Pérez, Patrizia Barbieri, Pedro Garciamejía.

Una producció del Grec 2021 Festival de Barcelona, Sala Fènix i Suika.
Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, l’Ajunta-ment de Barcelona, el Ministerio de Educación.

Dia
Dijous 02/06/2022 20:00
A càrrec de

Sala Fènix

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar