Paradís

Quantes vegades hem sentit a dir que Mallorca és un paradís? No hi ha dubte que ho és. És bella en els seus paisatges, és captivadora en el seu entorn, té platges d’aigües cristal·lines, aigües turqueses fotogèniques com no n’hi ha d’altres. Però no tothom que viu en aquest paradís pot gaudir dels plaers de la vida vacacional. No tothom que hi viu es pot deleitar amb els fruits que els seus arbres florits n’atorguen.

També n’hi ha que s’han vist expulsats del paradís tot i que sigui de manera metafòrica. N’hi ha que hi varen ser expulsats abans fins i tot d’haver collit la poma de la cobdícia. Els nostres protagonistes són d’aquests que omplen les llistes de l’atur, que omplen les cues dels bancs d’aliments i que es veuen obligats a entrar dins el món de la picaresca per poder sobreviure al paradís.

Dramatúrgia i interpretació Sergio Baos direcció Xavi Núñez Ajudant de direcció i espai escènic Joan Porcel producció d’il·luminació Luis Baró espai sonor Joan Vila il·luminació Audiovisual: Toni Amengual fotografia Xisco Alarido
Públic: més de 14 anys

Durada: 75 minuts

Dia
Dijous 17/02/2022 20:00
A càrrec de

El Somni Produccions

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar