The Postman

Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Distribueix tot el que té destinatari. Però un bon dia, en finalitzar la jornada, s’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Què ha de fer? Decideix obrir-lo i descobrir què hi ha a dins. Mai no hauria imaginat les sorpreses que hi trobaria.

Idea Original Txema direcció i interpretació Txema Muñoz co-direcció Mario Andres Gómez, Jaume Jové (JAM) i Mai Rojas banda sonora original Tomás Peire i Lucas Peire escenografia Placton escena, StageLab disseny de vestuari Paulette confecció Dress-Art disseny de llums Mario Andrés Gómez regidoria Núria Campos i Roger Arjona

Recomanat per a tots els públics.

Dia
Diumenge 08/05/2022 12:00
A càrrec de

Txema Muñoz

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com, des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar