Valkirias

Amb col·loqui postfunció a càrrec de la companyia

Un petit relat que ironitza sobre la professió de la dansa i els nostres cossos estereotipats, i que sobretot vol celebrar la fortalesa que caracteritza totes les dones dins d’aquest univers. Ho fa des de l’humor, el moviment i la construcció de potents imatges estètiques que evoquen aquestes reflexions.

Per això, cerca en la tradició d’Euskadi i Catalunya elements vinculats a la perspectiva de gènere i indaga en certes pràctiques masculinitzades o feminitzades. Valkirias és una oportunitat per posar en valor la multiculturalitat, entenent aquesta en clau de gènere i creant a partir d’ella. Al mateix temps, busca en els referents femenins universals agafant com a símbols a figures mitològiques femenines i apropiant-se de les seves històries, les seves virtuts i atributs. Valkirias vol ser una reivindicació des de la celebració; és una oda a la fortalesa que ens caracteritza a totes les dones, posant en valor la duresa de la professió de la dansa.

Direcció i creació La Súbita & Mari Zaunka intèrprets Emma Riba, Oihana Vesga i Nerea Gurrutxaga mirada externa Laura Alcalà disseny espai sonor Aurora Bauzà disseny il·luminació Gabriela Bianchi producció Anna Feliu, La Súbita i Mari Zaunka distribució Fani Benages

Amb el suport de Sortutakoak 19 de Gipuzkoako Dantzagunea

En el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Dia
Dijous 09/03/2023 19:30
Espai
Sala d'Actes

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

Consulta les condicions de reserva d’entrades.

Pujar