Paisatges Teixits

Una exposició de Francesca Piñol Torrent

“Paisatges teixits” mostra el resultat de potenciar la creativitat a partir del descobriment i coneixement d’un entorn i de les experiències que s’hi han viscut, donant valor a la memòria i als oficis tradicionals per adquirir consciència cultural i la vinculació del procés creatiu amb un territori des de la sostenibilitat.

Les peces sorgeixen inspirades en la natura, un impuls per captar la seva força, des de la vida de les formes que connecten des de l’interior. La vivència, l’observació amb consciència i la contemplació conformen paisatges interiors que ens situen més enllà de les emocions.

El procés d’elaboració amb un teler digital permet moltes possibilitats de recerca en les estructures i textures, tot complementat amb la part del teixir manual que facilita el diàleg amb la matèria i el treball amb les mans.

Inauguració:
Dijous 20 de gener a les 19 h

ACTIVITATS DE L’EXPOSICIÓ

Dimarts 25 de gener de 18 a 20 h
Taller de creació de fils
Experimentarem amb nous materials per teixir, procedents del nostre entorn i del nostre moment actual. Crearem fils a partir dels embalatges utilitzats durant les passades festes, ja siguin papers o plàstics de regals, com de coses de menjar.

Dimarts 1 de febrer de 17 a 20 h
Taller de teixir
Investigarem noves tècniques per treballar amb el teler que permetin crear teixits amb volum que generin sensacions tàctils. Posarem especial atenció a les textures creades a partir del ritme utilitzat a l’hora d’entrellaçar ordit i trama.

A càrrec de l’artista i docent Francesca Piñol.
Els dos tallers són complementaris i es recomana assistir a les dues sessions.

Aforament limitat. Activitats gratuïtes amb reserva prèvia.

Dies
13/01/2022 - 21/01/2022

Pujar