Informació

#Elizaldeacasa

 

El Centre Cultural La Casa Elizalde ja ha obert les portes i comença a reprendre l’activitat a poc a poc. De moment només podem oferir atenció presencial i telefònica de 10 a 14 i de 16 a 20 h de dilluns a divendres. A partir del 29 de juny començaran les recuperacions dels tallers d’hivern que van quedar interromputs per l’emergència sanitària. Mentre no puguem oferir nova programació cultural al centre, el nostre equip seguirà treballant per  continuar oferint propostes culturals per gaudir des de casa.

La iniciativa #elizaldeacasa sorgeix de la situació de confinament que hem viscut. Com ja saps, La Casa Elizalde va tancar les portes el 14 de març fins al 15 de juny tal com ho requeria l’emergència sanitària. Durant aquest període en el qual no podíem oferir activitat presencial, nosaltres i tota la xarxa de Centres Cívics de Barcelona hem volgut seguir apropant la cultura a la nostra comunitat per fer més agradable aquesta situació excepcional.

Aquesta és la selecció de continguts propis i curats que volem seguir proposant:

  • Formació i recursos. En aquest apartat volem compartir les iniciatives que el professorat dels tallers del centre estan duent a terme als seus blogs, xarxes, canals de Youtube, etc. Des de classes en línia per plataformes com Zoom, càpsules de formació en vídeo a Youtube, píndoles de màster classes en directe des d’Instagram, fins a articles formatius als blogs del nostre professorat. Un conjunt de material relacionat amb molts temes diversos.
  • Propostes culturals. Aquí trobaràs les propostes més interessants segons la nostra coordinadora d’exposicions i el nostre coordinador d’espectacles, així com material que ens han cedit alguns dels artistes que han passat pel centre i han estat treballant per crear contingut en línia per a tothom.
  • Elizalde Greatest Hits. És una màquina del temps als millors moments viscuts als escenaris de La Casa Elizalde. Un petit viatge al passat de la nostra programació.
  • Projectes participatius. El nostre projecte participatiu de fotografia és la iniciativa #desdelbalcó #desdelterrat, dins del marc de “Finestres de la Memòria”, en el qual et convidem a revisitar els teus àlbums familiars i compartir amb nosaltres les teves fotografies #desdelbalcó. També hem començat el projecte #fembarri #femeixample, on anirem compartint iniciatives de l’Eixample que han anat sorgint aquestes darreres setmanes de confinament.