Informació

#Elizaldeacasa

 

L’equip del Centre Cultural La Casa Elizalde continuem treballant des de casa i volem seguir en contacte amb tu a través de l’email d’informació casaelizalde@casaelizalde.com.

La iniciativa #elizaldeacasa sorgeix de la situació de confinament que estem vivint. Com ja saps, La Casa Elizalde va tancar les portes el 14 de març i fins a nou avís, ja que així ho requereix l’emergència sanitària. Amb tot, nosaltres i tota la xarxa de Centres Cívics de Barcelona volem seguir apropant la cultura a la nostra comunitat per fer més agradable aquesta situació excepcional.

Per això us proposem una selecció de continguts propis i curats:

  • Formació i recursos. En aquest apartat volem compartir les iniciatives que el professorat dels tallers del centre estan duent a terme als seus blogs, xarxes, canals de Youtube, etc. Des de classes en línia per plataformes com Zoom, càpsules de formació en vídeo a Youtube, píndoles de màster classes en directe des d’Instagram, fins a articles formatius als blogs del nostre professorat. Un conjunt de material relacionat amb molts temes diversos.
  • Propostes culturals. Aquí trobaràs les propostes més interessants segons la nostra coordinadora d’exposicions i el nostre coordinador d’espectacles, així com material que ens han cedit alguns dels artistes que han passat pel centre i han estat treballant per crear contingut en línia per a tothom.
  • Elizalde Greatest Hits. És una màquina del temps als millors moments viscuts als escenaris de La Casa Elizalde. Un petit viatge al passat de la nostra programació.
  • Projectes participatius. El nostre projecte participatiu de fotografia és la iniciativa #desdelbalcó #desdelterrat, dins del marc de “Finestres de la Memòria”, en el qual et convidem a revisitar els teus àlbums familiars i compartir amb nosaltres les teves fotografies #desdelbalcó. També hem començat el projecte #fembarri #femeixample, on anirem compartint iniciatives de l’Eixample que han anat sorgint aquestes darreres setmanes de confinament.