16/04/2020

La “parada fresca” a la Xarxa Solidària de Sant Antoni

#Fembarri  #Xarxasolidària 

Les entitats de Sant Antoni, agrupades en la xarxa solidària que lidera Calàbria 66, estan realitzant un seguit d’interessants iniciatives culturals i comunitàries a través de les quals s’ajuda les famílies més vulnerables i els sanitaris que tenen cura del veïnat.

Aquí et volem destacar una especialment, la “parada fresca”, una iniciativa que permet deixar una comanda de menjar fresc pagada al Mercat de Sant Antoni  per la gent del barri que ho necessiti i que, després, persones voluntàries de l’ONG De Veí a Veí faran arribar a casa seva. D’aquesta manera es permet que les famílies puguin seguir gaudint de menjar fresc malgrat les dificultats econòmiques que aquesta crisi sanitària està generant.

Repartiment de menjar, coordinació d’iniciatives culturals confinades, activitats per a la canalla, classes online d’idiomes, d’esports, de ioga o de manualitats, concerts als balcons… Si vols conèixer totes aquestes i altres iniciatives que des de la xarxa s’estan duen a terme, no dubtis a consultar la pàgina web.

Accedeix a la informació

 


 

Pujar