02/02/2017

El millor ritme per arrencar el cap de setmana el trobaràs a La Casa Elizalde

Comença una nova edició del cicle Veus en femení

A La Casa Elizalde sabem com donar la benvinguda al cap de setmana.  Els divendres al vespre els dediquem a veus femenines amb molt de caràcter. Aquest hivern arrenca una nova edició del cicle Veus en femení, que us convida a descobrir nous talents o escoltar artistes ja consolidades en el panorama musical de Barcelona.

Encetaran el cicle el 10 de febrer tres dones amb empenta, talent i una sòlida trajectòria. Es tracta del grup Wom, que presenta una proposta compacta, atrevida, sensible i atractiva en tots els sentits, en el qual conflueixen diferents estils com el jazz, la bossa nova, el soul o el pop a través d’arranjaments propis.

L’artista Namina presentarà el 24 de febrer el seu segon disc, Ígnia, el qual, concebut com un tot indissociable, narra la història d’un canvi vital a través de deu peces vertebrades en un eix: els elements. Ens espera un concert catàrtic i visceral, com la seva música, que navega entre el xiuxiueig a cau d’orella i el crit.

Eva Verde, una de les  promeses més joves del jazz modern a Barcelona, arriba a La Casa Elizalde el 10 de març acompanyada per dos músics  d’un prestigi i una experiència enormes: Publio Delgado, guitarrista i compositor i Guillermo Prats, contrabaixista i productor musical. Groovin’ High! és un espectacle que inclou  clàssics del jazz i del pop, i fins i tot temes originals del grup inclosos en el que  està a punt de ser el seu primer disc.

Natural de Zimbabwe, Anita Zengeza, va arribar ja fa anys a Barcelona perseguint el somni de ser cantant i compositora. El 17 de març gaudirem en directe de la seva música que beu d’un munt d’estils i té com a denominador comú la multiculturalitat, els seus orígens africans, la qualitat i l’elegància.

Comença amb força el cap de setmana a La Casa Elizalde a ritme de jazz, pop, folk i rock, grans veus i talent en femení.

Escolta la llista musical de Veus en femení

Pujar