Amors i mirades

El tono humano , gènere ibèric per excel·lència del segle XVII, musica veritables joies literàries del Segle d’Or castellà. Amors i mirades és un programa que recull alguns dels tonos humanos més emblemàtics amb d’altres que van passar més desapercebuts. Aquesta mostra de lírica musicada es combina en aquest concert amb la recitació d’alguns poemes del Cançoner del tarragoní Josep Fontaner (s.XVII), un extens recull de poemes barrocs en llengua castellana que, per les seves característiques retòriques i temàtiques, fa que sigui òptim presentar-los conjuntament.

A mode de plantejament, nus i desenllaç, el programa presenta tres parts: tonos que parlen dels ulls que fan embogir d’amor aquells que els han esguardat, la follia d’amor dels personatges i les aus, que amb els seus cants distreuen del mal d’estimar. Les passions de l’ànima hi són impreses i descrites de la manera més humana, desbocada i sincera. Isanta i Wassermann les hi representen i narren tota mena de mals, alegries i romanços a través de la lírica, el gest i la música.

Dia
Divendres 11/02/2022 20:00
A càrrec de

Montserrat Isanta · cant, Jon Wasserman · guitarra barroca

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar