Romàntics i no tant

El passat 29 d’abril vam poder gaudir del magnífic concert que va oferir Marta Puig a la nostra sala d’actes. Aleshores vam veure l’oportunitat de poder aprofundir més i col·laborar amb la carrera d’aquesta brillant intèrpret, acollint-la en residència durant els mesos de maig i juny. També programant dos concerts més de les dues facetes de les quals n’és especialista, la cambra (duo Piccotti-Puig, el 8 d’octubre) i la solista.

Tancarem doncs aquesta col·laboració amb un recital de piano sol amb un repertori fet a mida per la nostra sala amb Gesänge der frühe op. 133 de Robert Schumann, i els Nocturns op. 48 de Frédéric Chopin.

Dia
Divendres 12/11/2021 20:00
A càrrec de
Marta Puig · piano

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar