Sandra Monfort

La música de la compositora, guitarrista i cantant valenciana Sandra Monfort és un viatge a les profunditats marines de l’ésser, allà on habiten tots els monstres, les pors i l’amor que les cura. Amb to femení, pur, sincer i humil, canta a l’amor, al sexe, a la mare, a la mort i al dol.

Ha treballat amb artistescom Sol Picó (dansa), Efrén López, Ciudad Jara, Pep Gimeno,La Raíz, Zoo, Carles Caselles, Clàudia Cabero, Guillem Roma iJonatan Penalba. Actualment i paral·lelament amb el seuprojecte amb solitari, capitaneja el grup Marala, junt ambSelma Bruna i Clara Fiol.

El seu primer àlbum Niño Réptil Ángel ha aparegut aquest 2021 i l’ha dut ja a una intensa gira. En aquest concert escoltarem les seves cançons amb una clara arrel a la música popular i enriquides per tots els matisos que hi aporten les bases electròniques.

Dia
Divendres 05/11/2021 20:00
A càrrec de

Sandra Monfort · guitarra i veu, Jordi Ortolà · percussions i sintetitzador, Armanda Monfort · violí

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar