Voraigua

En Paul Perera és un pianista que combina la delicadesa i la passió amb un virtuosisme refinat. La Muntsa Moral és una cantant enamorada de la creació d’arrel i de la poesia. El gener de 2022 debutaran amb l’àlbum “Meandres”, amb elsegell Segell Microscopi, un disc de cançons pròpies carregat de personalitat, poesia, virtuosisme i sensibilitat. El disc va ser gravat a la BucboneraStudio com un directe.

VorAigua és com la bugada estesa prop d’un riu musical que s’ha xopat de moltes melodies. Canten l’aigua, éssers mitològics com les goges i es submergeixen a gorgs negres sense fons. Renten amb les cançons de les rentadores de Mercè Rodoreda i s’emocionen amb l’aigua que s’escola riu avall cap a melodies ebrenques i mallorquines. Voraigua juga amb sonoritats íntimes que evoquen el batec de la terra i de l’aigua. Les peces són el resultat d’una font emocional en què les tradicions orals, improvisacions i poesies han anat brollant i prenent forma de cançó com elcurs vital d’un riu.

Dia
Divendres 11/03/2022 20:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar