05/06/2020

20a Mostra d’Art Jove Escolàpies Llúria

#Fembarri #FestaMajor #Artjove

20 anys Mostra d’Art Jove Escolàpies Llúria: pintura, fotografia, dansa i teatre.

Continuem amb les propostes de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample i la Fira Modernista de Barcelona perquè segueixis gaudint de l’ampli ventall d’activitats programades fins diumenge 7 de juny des de casa!

Com cada any, el Col·legi Escolàpies-Llúria també participa a la Festa Major. Donada la situació excepcional que vivim aquest any, els i les alumnes de l’escola no podran presentar les seves obres a La Casa Elizalde com era habitual, però segueixen amb la seva aportació anual a la Festa Major i la Fira Modernista de manera virtual i celebrant, a més, 20 anys de col.laboració!

Dissabte 6 de juny a les 20 h tens la oportunitat de veure en línea la projecció del vídeo “20 anys Mostra d’Art Jove Escolàpies Llúria: pintura, fotografia, dansa i teatre”, on gaudiràs d’una exposició de fotografia, un espectacle de dansa i una obra de teatre. Aquesta iniciativa és una proposta dels i les alumnes del batxillerat d’arts plàstiques, disseny i imatge i arts escèniques i dansa. Et convidem a gaudir de l’espectacle!

Et deixem aquí els vídeos de la Mostra d’Art Jove Escolàpies Llúria:

 

No deixis que el coronavirus, el confinament i les restriccions apaguin l’ambient festiu. Celebrem-ho! És Festa Major!

coreixample

Escolàpies Llúria

Escolàpies Llúria

Escolàpies Llúria

Escolàpies Llúria

Consulta el programa de la Festa Major

 

Pujar