04/06/2020

Tarda amb l’Agrupament Escolta Champagnat

#Fembarri #FestaMajor #AgrupamentEscolta

Arribem a la recta final de la Festa Major, però encara queden moltes activitats virtuals per gaudir i celebrar la festivitat!

Diumenge 7 de juny a les 17 h els nois i noies de l’Agrupament Escolta Champagnat et volen convidar a una trobada virtual on t’explicaran tot el que fan al seu agrupament i on podràs participar d’una classe dirigida de zumba que s’emetrà en directe a través dels canals de @coreixample. Ballaràs al ritme de la música llatina i amb exercicis d’aeròbic ideals per estar en forma i millorar l’estat d’ànim!

En acabat, podràs fer-los totes les preguntes i comentaris que vulguis. L’Agrupament Escolta Champagnat és un lloc de trobada i formació integral d’infants i joves per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat tot seguint la metodologia escolta de Baden Powell, educant des de la Natura, la Fe i l’Escoltisme pròpiament dit. Tenen uns quants anys d’història (des del 1969) i, abans de l’esclat de la pandèmia, es trobaven tots els dissabtes al CAU, al local dins de Maristes la Immaculada, escola situada al carrer València 370.

Sí, ara es troben CAUFINATS, però a través del seu Instagram continuen actius penjant reptes per escoles i famílies, i els dissabtes segueixen realitzant les seves activitats de CAU amb les cinc branques en què estan organitzats (Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Ràngers i Guies, Pioners i Caravel·les i Róvers). A més, estan preparant els Campaments d’Estiu virtuals!

Si vols saber més sobre el Champagnat i les seves activitats, aquí et deixem els enllaços al seu Instagram i a la pàgina web de l’agrupament. Passeja-t’hi i passa la tarda amb ells aquest diumenge!

@instagram.com

www.aech.cat

 

Consulta el programa de la Festa Major

 

Pujar