Adoro

Les vicissituds de la parella davant l’amor. Ella ve a enlluernar-nos amb la seva veu i la seva música. Ell, el seu ajudant que no ajuda gens i interromp tota l’estona. Un perfecte joc de clown. Un espectacle familiar que ens convida a estimar, riure i somiar. Un lloc on les relacions de parella i les seves complicacions es prenen amb humor i alegria. Un xou de clown amb música en directe i sorprenents acrobàcies a sobre de la bicicleta.

Idea i creació Cia. Alta Gama intèrprets Alejito i Amanda direcció Alejito Gamboa música original Amanda Delgado disseny de vestuari Isabel Franco confecció de vestuari Atelier Malé fotografia Juan Ignacio Genco disseny gràfic Amanda Delgado & Freepik video Julià Rocha
Recomanat per a tots els públics

Dia
Diumenge 17/10/2021 12:00

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar