Alhajat o la suma dels dies

La Júlia, voluntària, arriba a un camp de refugiats a Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab. S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La peça parla de tot allò que passa mentre no es fa res: converses, jocs, il·lusions, por, impotència… Però sobretot de l’amistat i de persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.

Idea original Laia Foguet direcció Aura Foguet dramatúrgia Laia Foguet i Aura Foguet repartiment Georgina Latre, Manar Taljo i Moha Amazian disseny i execució d’ombres El Gecko con Botas producció Roser Tresserras escenografia Alexandra Pallejà adjunta de direcció Laia Foguet il·luminació Èric Rufo moviment Yucef Zraiby espai sonor Pol Fontanals alumna en pràctiques Cristina Pedrajas (El Timbal) assessor lingüístic Lamé Taljo vídeos i imatges promocionals Laia Foguet i Mikel Alors

Durada de l’espectacle: 85 minuts
Idioma: Català, anglés i àrab
Agraïments: Clara Peya, Yamen Alsafade, Ahmed Alhamsho, Patricia Mollà, Lola Armadàs, Hamu, Aleix Fauró.

Consulta la programació del festival fent clic aquí

ALHAYAT O LA SUMA DELS DIES – TEASER from Companyia la Viciosa on Vimeo.

Dia
Dilluns 19/07/2021 22:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com 

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar