Anar a Saturn i tornar

Als 45 anys a na Rosa la diagnostiquen d!un tumor al pit. Càncer de mama. Ella no se sent una guerrera ni una heroïna, ni tan sols voldria que diguessin que és una valenta. Na Rosa s!enfrontarà a la malaltia perquè no té altre remei, perquè estima la seva vida, la seva família, la seva feina, el seu entorn. Perquè ella no se!n vol anar. No encara.

Dramaúrgia Marta Barceló direcció Núria Vizcarro intèrpret Marga López ajudant de direcció/espai sonor Joan M. Albinyana disseny d’il·luminació Juanro Campos escenografia N. Vizacarro/J.M. Albinyana vestuari Cultural-ment fotografia Xisco Alario audiovisuals Antoni Alemany premsa Mariona Forteza cap de producció Gemma de las Heras ajudant de producció Bernat Clar

Dia
Dijous 04/11/2021 20:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar