Agua!

Dues dones es troben en un espai determinat, uns grans magatzems.

Fins aquí tot normal, fins que una d’elles arrossega sense motiu aparent a l’altra i la tanca en un lloc on ocorre una cosa extraordinària.

Se succeeixen una sèrie d’esdeveniments que obren els ulls a la dona que treballa allí, que la fan prendre consciència d’on està realment i perquè està passant tot això.

Sortiran a la llum històries veritables de dones que van estar en aquest mateix lloc, que era una presó fa uns anys i apenes una placa petita i mig amagada ens ho recorda.

Una ficció basada en fets reals, que ens sacseja i ens fa viatjar a la postguerra de la Guerra Civil espanyola, una època coneguda per tots però comptada des d’un punt de vista per a res convencional, el de les dones que la van viure i van sofrir.

Autora Rosa J. Devesa actrius Cybele Buffile, Padi Padilla, Rosa J. Devesa directora Teresa Urroz ajudant de direcció Rosa J. Devesa assessora de moviment Anna Feliu composició musical M. Àngels Faus escenografia Ricardo Devesa disseny d’il·luminació Quique Culebras producció Companyia SaludArte, Teatro Círculo de Benimaclet i Centre Cívic El Sortidor

Dia
Dijous 11/11/2021 20:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar