Càndid o l’optimisme

Un espectacle de creació de Candide de Voltaire. “Just do it”, “La llei de l’atracció”, “Ho tenim a tocar”, “Tot anirà bé”. I és que darrere de frases motivadores tenyides de rosa pastís i tallers de coaching s’hi amaga quelcom més pervers: la por a obrir la porta al dolor per acceptar que aquest no és, com diria Càndid de Voltaire, “el millor dels mons possibles”.

El Lluís sap que ha fet un bon càsting. Té l’energia i l’empenta i compleix el perfil del paper de Càndid en aquesta adaptació de la novel·la de Voltaire. Què pot sortir malament?

Un espectacle de creació volgudament irreverent, al voltant de la fatiga mil·lennial, el fals optimisme i la perversió del món de l’entreteniment. Des de quan s’ha convertit la felicitat en una imposició?

Dramaturgia i direcció Miquel Mas Fiol actuació Lluís Oliver producció Yara Himmel idea d’espai escènic Llorenç Corbella Brugués direcció d’art Mireia Sintes muntatge audiovisual Sebastià Rigo assessorament dramatúrgic Meritxell Llort i Helena Tornero assessorament d’espai Pep Durán assessorament artístic Ricard Gàzquez i Marc Chornet en col·laboració amb l’Institut del Teatre de Barcelona

Dia
Dijous 16/03/2023 19:30
Espai
Sala d'Actes

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar