L’hora que vull

L’HORA QUE VULL és una festa on el públic sou els convidats imprescindibles per tal que la voluntat de Lily es compleixi. És un rellotge que avança, irreversible. Una culminació. Un comiat. Un clam a la vida en una societat sorda. Un recorregut pels pensaments, records, metges i amors de Lily, la protagonista, que ens porta des de la festa més sonada fins als racons més ombrívols de la consciència a través de la paraula i de la música. La seva història és una renúncia al dolor, un clam a la vida i a l’amor. Un salt decisiu i lliure que ens colpeja a tots. Junts, farem que Lily pugui alliberar el seu patiment tot dotant de sentit la seva existència fins al final.
Una obra sobre el suïcidi i el trastorn mental, el silenci i la voluntat de trencar-lo. Un intent de viure fins a l’últim segon que, vençut pel dolor, marca L’HORA QUE VULL.

Intèrprets Lia Sampai i Gerard Medina músic Carlo Fidel assessorament Ferran Audí, Carlos Soler dramatúrgia i direcció Lia Sampai disseny de llums Héctor Bahillo tècnic de llums Héctor Bahillo espai sonor i composició Carlo Fidel i Lia Sampai vestuari i escenografia Gerard  Medina

Dia
Dijous 23/03/2023 19:30
A càrrec de

Cia. La Justa – teatre de text i música en directe

Interpretació: Lia Sampai i Gerard Medina, Carlo Fidel · músic

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar