De bracet

Una fada encantadora va buscant amics i amigues pels carrers de tot el món. Es trobarà un pollet que canta blues, una cullera i una forquilla que no són gaire amigues, un rellotge que balla i bombolles de sabó. Van de bracet música i poesia, i per a fer-ho més rodó es fan cançó. Un espectacle sorprenent i imaginatiu, amb escenes plenes d’objectes i aventures divertides que ajuden els més menuts a estimar la poesia.

Mirna Vilasís (actriu- músic) veu Xavi Múrcia (músic) veu i guitarra. Autors : Joana Raspall, Carles Hac Mor, Miquel Desclot, Helena Vidal, Eva Dénia, Lluïsa March, Lola Casas i Maria Dolors Pellicer.

Direcció musical i composició Xavi Múrcia direcció artística Mirna Vilasís direcció d’escena Francesc Ventura assessorament artístic Anna Ros disseny de llums Rafel Roca tècnics de so, llums i maquinària Marc Jódar, Ivan Rubio i Marta Vilellas escenografia: Berta Vidal i Raül Vilasís vestuari Berta Vidal fotografia Arian Botey vídeo Julian Waisbord producció Mirna Vilasís i Mònica Grau distribució i comunicació Mònica Grau producció executiva Discos a mà i Samfaina de Colors residència LaSala Teatre edició discogràfica De bracet (Discos a mà, 2009) producció musical i enregistrament Xavi Múrcia mescles i masterització Xavi Múrcia i Kei Macias producció Discos a mà

Recomanat per a infants a partir de 3 anys

Dia
Diumenge 05/03/2023 12:00
Espai
Sala d'Actes

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar