El cau del Tabalet

Un cau, una casa, un teatre, un lloc fràgil com el paper, però que, tanmateix, volem que ens protegeixi de l’exterior.

Escrita pel pioner naturalista Ernest Thompson Seton a principis de segle XX, el conte del Tabalet explica la història d’un petit conill que es queda sol al seu cau, perquè la seva mare ha sortit a buscar menjar. Durant l’espera, van passant animals que, des de fora, volen jugar amb ell, però mai es decideix. Fins que sent un soroll que desconeix, i que l’atrau fns al punt de no poder resistir les ganes de sortir. El soroll és el xiular d’una serp, que ataca al petit. Aleshores arriba la mare i fa fora la serp.

Al món hi ha perills, és cert, però al Tabalet no li passarà res, perquè no només hi ha perills. En la nostra versió, a més de la mare, els seus amics també l’ajudaran a espantar la serp.

Creació Jordi Farrés, Pep Farrés, Jordi Palet interpretació Jordi Farrés, Pep Farrés direcció Jordi Palet i Puig producció distribució Sylvie Lorente

Recomanat per a infants a partir de 3 anys. Funcions a les 11 i a les 12.30h

Dia
Dissabte 18/03/2023 11:00
Espai
Sala d'Actes

AQUEST ESPECTACLE ÉS PER A UN MÀXIM DE 25 PERSONES, TÉ UNA DURADA DE 25 MINUTS I ES FARÀ EN 4 FUNCIONS, 2 El DISSABTE 18 I 2 EL DIUMENGE 19

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com, des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar