Deformadxs

Coneixem realment el nostre cos o en realitat coneixem el cos que ens imposen al néixer? Les ballarines es presenten com a éssers dissidents. Prenen consciència de la pressió que exerceix sobre ells el sistema hegemònic, patriarcal i normatiu, situació des de la qual s’endinsen en un procés de revisió conscient, deformació i desconstrucció personal i social que s’expressa en moviment.

Creació direcció artística  i coreografia Nia Torres intèrprets Eva Rosinach, Jorge Castro Batista, Bruno Julien Klewzyc i Nia Torres  música Juan Grajales, Siete Catorce, Bwoy de Bhajan, Sinjin Hawke il·luminació Toni Morales Vargas maquillatge Paula Rodriguez, Catalina Cáceres imatge i so Joshep Merrick, Marc Costa

Dia
Dijous 03/03/2022 20:00
A càrrec de

Cia. Nishelma

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar