Exabrupte

Una dona absorta, massa cansada i ja trencada, en el periple de la maternitat; una maternitat normativa que silencia allò brut i fràgil. Una dona fragmentada i desorientada, presa de la por, la culpa i la ràbia, que necessita cridar ben fort i fer visible la soledat de la criança dins d’una societat que delega les cures en la dona. I darrere aquest precipici, el pols de la vida, la pulsió del’amor, l’entrega i la tendresa; cap a ella, cap als fills, cap a la vida!

Parlem sense embuts del que ningú ens explica, del silenci ensordidor al qual s’enfronta una mare. Posem sobre la taula el tabú que s’amaga darrere la creació més divina, sagrada i real. Traiem la pols de sota l’estora que tapa la vida tal com és.
Exabrupte és una peça íntima i fràgil, pública i resistent, com les vicissituds de la maternitat.

Idea i creació Maria Garriga direcció artística i dramatúrgia Anna Pascual interpretació Maria Garriga assessorament moviment Roser Tutusaus i Anna Rubirola assessorament coreogràfic Carla Piris assistència assajos Carla Piris disseny d’il·luminació Wanja Kahler creació musical Joan Cot fotografia i vídeo Caterina Angeloni – El Gato Productions

EXABRUPTE from El Gato Productions on Vimeo.

Dia
Dijous 10/03/2022 20:00
A càrrec de

Maria Garriga

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar