El cel de la Jojó

La Jojó és una vaca molt sàvia perquè ha tingut una vida plena d’aventures. Així que tots els animals de la granja acudeixen a ella per demanar-li consell. Però la Jojó, amb els anys, no només ha guanyat saviesa. També s’ha fet gran. I un bon dia li succeeix el fet més extraordinari que li ha passat fins aleshores. Poc a poc va perdent parts: primer la taca, llavors, la cua, les mamelles, les banyes. A partir d’aquestes pèrdues, la Jojó anirà comprenent la transformació, el pas dels anys, el cicle de la vida. Fins a desaparèixer, però deixant empremta en les coses i en els animals que han format part del seu dia a dia.

Dramatúrgia Esther Westermeyer a partir de l’obra Jojo la mache d’Olivier Douzou intèrprets Neus Umbert / Maria Casellas i Esther Westermeyer direcció artística i musical Maria Casellas composició musical Cristina Gavilán escenografia i titelles Martí Doy disseny vestuari Inspira Teatre enregistrament banda sonora Albert Mora músics Albert Mora, Francesc Mora i Cristina Gavilán disseny llums Guillem Rodríguez tècnica de so i llums Sofia Martori fotografia Ana Zaragoza Bermejo disseny gràfic Meisi vídeo Francesc Isern producció Inspira Teatre

Agraïments al Centre Cultural La Farinera del Clot, Marc Hervàs, Jorge Picó, Pilar Artigas, Eme Dierkx, Francesc Mora, Marc Jiménez, Llàtzer Garcia, Dani Jiménez, Microcosmos Teatre, Júlia Mora, Sergi Gómez, Marisa Jiménez i Antonio Westermeyer.

Recomanat per a tots els públics

Dia
Diumenge 24/11/2019 12:00

Preu de l’entrada: 3 €. Aforament limitat. Entrada gratuïta per a infants menors de tres anys.

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com fins al dia previ a l’espectacle. També pots comprar-les a La Casa Elizalde a partir de les 11 h del mateix diumenge.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar