Axuxé axuxà

Famílies de tots els planetes, avis, àvies i tietes, escoles, escolasses i escoletes,  ja tenim la paraula màgica que tot ho resol:    AXUXÉ AXUXÀ! Amb ella farem possible que els refredats marxin ben lluny,  viatjarem en vaixells, pops i balenes molt operístiques, gaudirem de massatges ben melòdics i de pessigolles amb perfum de croquetes.  Celebrarem aniversaris a ritme de vals i deixarem que la pluja vingui i se’n vagi entre pètals, avions i vaques fent mú mú. Perquè…amb les paraules màgiques s’hi juga, s’hi balla i sobretot s’hi canta!

Idea original, dramatúrgia i direcció Cantem en Família, intèrprets i veus Anna Català García i Helena Cabo Vila, música temes originals de Cantem en Família amb els arranjaments de Guillem Aguilar i Xavier Lozano, moviment i coreografia Cantem en Família & CreaMoviment atrezzo i titelles Cantem en Família & Pea Green Boat puppet company, vestuari ideat per Cantem en Família i realitzat per ANSARI producció Cantem en Família, fotografia Albert Pérez, disseny Ikigai Comunicació Conscient

Recomanat per a tota la família

Dia
Diumenge 17/11/2019 12:00

Preu de l’entrada: 3 €. Aforament limitat. Entrada gratuïta per a infants menors de tres anys.

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com fins al dia previ a l’espectacle. També pots comprar-les a La Casa Elizalde a partir de les 11 h del mateix diumenge.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar