El Peix Irisat

El Peix Irisat és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates brillants i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, ser valents i ajudar els altres.

Un espectacle de teatre i titelles per a tota la família.

El Peix Irisat està basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister, concretament en El Peix Irisat, El Peix Irisat i la cova dels monstres marins i El Peix Irisat torna a casa.

Text Ariadna Matas i Elsa Lluch escenografia Thomas Pellizzari i Tanaka Teatre titelles Tanaka Teatre vestuari Tanaka Teatre actriu i titellaire Ariadna Matas / Elsa Lluch producció Tanaka Teatre fotografies Laura Escobedo agraïments Editorial Penguin Random House, Editorial Beascoa i, sobretot, a Marcus Pfister pels seus àlbums il·lustrats
Espectacle dotat amb mesures d’accessibilitat per a infants amb discapacitat auditiva i/o visual

Recomanat per a infants a partir de 3 anys

Dia
Diumenge 21/11/2021 12:00

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar