La gallina dels ous d’or

Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. Us imagineu si us passa a vosaltres?
La gallina dels ous d’or és una història que explica que el diners són un “cuento”.

Espai escènic Joan Pena cançons Ramon Molins música diversos autors vestuari Olga Cuito sabateria Angel Moreno i Joan Pena sonorització Sergio Sisques il·luminació zum-zum teatre coordinació tècnica Stagelab fotografia Carmen Garcia i Tony Redondo intèrprets Begonya Ferrer (Pepita, Conxita i narradora) Ramon Molins / Albert Garcia (Avelino, Jean Luc, Conxita i narrador) producció executiva Eva Lega producció ZUM-ZUM TEATRE

Dia
Diumenge 21/02/2021 20:00

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com des d'una setmana abans i fins al dia previ a l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar