Le voyage

Una vida quotidiana: feina, família, lleure… Però, de cop i volta, esclata el conflicte. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir. Fugir de la normalitat, d’una normalitat trencada, i emprendre un gran viatge cap allí on s’espera que els somnis es podran fer realitat. Una obra amb moltes lectures per a totes les edats que tracta el fenomen dels refugiats amb delicadesa, humor i respecte.

Autoria JAM música Virginia Borràs i Francesc Moreno disseny de llums Miki Arbizu disseny d’escenografia Joan Pena i JAM disseny de vestuari Goretti Herrero

Recomanat per a tots els públics

Dia
Diumenge 25/04/2021 12:00

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar