Llibert Unplugged. Una lectura teatral

Un text valent i commovedor, que recull les contradiccions ètiques de la pròpia existència i aconsegueix donar forma a un dolor tan gran com és el de la mort d’un fill. Entre la tragèdia i sorprenentment també l’humor, Llibert Unplugged és sobretot un cant a la vida, carregat d’ironia, emoció i música.

Una mare relata els 15 dies de vida del seu fill des de l’explosió de felicitat de la notícia de l’embaràs, fins la conclusió que el millor que li pot passar al nen és morir-se. Les decisions que ha de prendre, els dubtes, el dolor, els entrebancs i les contradiccions amb les que s’enfronta.

Sobre l’escenari la mare convoca, per necessitat, dues còmplices, dos esperits que es materialitzen en una amiga i una cantant de rock, paraula i música, que aniran transmutant-se a mesura que transcorre la història en totes les veus que necessita el relat.

Des d’una visió molt personal, Llibert Unplugged t’arrossega com una tromba d’aigua i et deixa, finalment, el solatge d’uns fets particulars que tenen valor universal. Un còctel d’humor i tragèdia que t’atrapa fins al final.

Autora Gemma Brió direcció Norbert Martínez actrius Gemma Brió i Tàtels Pérez cantant i actriu Mürfila
Llibert va ser espectacle revelació de la temporada 2014 a Barcelona, amb dos premis Butaca, un Serra d’Or, nominat als Max en dues categories, després de fer temporada a Barcelona i Madrid, i una llarga gira per Catalunya i Espanya.

Dia
Dijous 30/09/2021 20:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar