Violetes

Rojos és una peça d’arts escèniques resultat de la intersecció entre dues línies de treball: una recerca de testimonis de la època de postguerra de la Guerra civil espanyola i la recuperació del llegat cultural artístic de la època. Rojos s’estrenarà al Mercat de les Flors la temporada 21-22.

Desde l’agost de 2020 fins al setembre de 2021, a través del procés de creació de Rojos, s’intervindran artísticament espais de memòria de l’època de postguerra i es nodrirà el contingut, estètica i dramatúrgia de la peça final del treball de territori i memòria de diferents festivals i estructures d’exhibició.

Roges és l’evolució d’aquesta recerca que la companyia va compartint en càpsules en diferents contextos d’exhibició. En aquesta ocasió, en col·laboració amb el CCSagarda Família, Violetes se centra en el moviment homosexual a l’època de postguerra.

Direcció Miquel Barcelona intèrprets Miquel Barcelona i Martí Güell música Oriol Mula producció Tàndem produccions

➡️ El proper 30 de setembre, el Centre Cívic Sagrada Família ha organitzat un col·loqui amb els dos artistes per explorar i conèixer les vivències de l’època de postguerra de perfils homosexuals (entrades disponibles aquí a partir del 23/09). 

rojos from cligbcn productions on Vimeo.

Dia
Dijous 07/10/2021 20:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar