Peix

“Això era i no era un peix que reflexionava dubtós cap a les profunditats infinites, tot sol, sense cap peix gros que el vigili, ni cap peix manta que l’abrigui, sense peixos espasa, peixos pallasso o congres peluts. Lliurat de tot, i tanmateix no s’ho pot treure del cap. Peix-Era.”

PEIX és un solo basat en el circ i el pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, sobre la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades.

Idea, creació i interpretació Tomeu Amer mirada externa Ada Vilaró acompanyament artístic Griselda Juncà composició musical i assessorament sonor Sasha Agranov disseny i construcció escenografia Tomeu Amer tècnic i il·lustracions David Permanyer producció Griselda Juncà i La Persiana constructor pista Ulrich Weigel vestuari Hotel iocandi distribució Alina Ventura – La Maleta dels espectacles

Coproducció Fira Tàrrega 2019 – Suport a la creació Suport a la creació Testimoni escènic Cal Gras, Ca l’Estruch i Ajuntament de Castellterçol, Escena Poblenou i Trapezi Amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC). Generalitat de Catalunya.

Premi Moritz de FiraTàrrega a la millor estrena d’arts de carrer 2019. Nominat als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2019

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des d’una setmana abans de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar