Personas escandalosas que no caben en el mundo

Un espectacle contra la cultura de la homofòbia que neix de la necessitat de rebentar el silenci, el tabú, la vergonya, la culpa, l’estigma de classe social, la por i l’autocensura. És una reflexió sobre la idea de gènere i identitat vinculades a l’orientació sexual. És una història personal i col·lectiva que permet visibilitzar els patrons de conducta heteropatriarcals i homòfobs. És la història d’un adolescent nascut en un barri de la perifèria de Barcelona als anys noranta que, abans de ser homosexual, ja era homòfob. És la història d’un país que ha arraconat, silenciat i invisibilitzat tot allò que suposadament incitava l’escàndol públic. Un país que ha atemptat contra les llibertats individuals i col·lectives. Un país que ha amagat, oblidat, censurat, ridiculitzat,  estigmatitzat, opinat, jutjat i condemnat.

Idea original i direcció Orientación Colectiva Loli dramatúrgia col·lectiva Núria Planes, Agnès Jabbour, Xavier Palomino i Pino Steiner ajudantia de direcció Pino Steiner assessoria escènica i dramatúrgica Gaia Bautista interpretació Xavier Palomino,  Núria Planes i Agnès Jabbour veu en off Francesc Cuéllar moviment Orientación Colectiva Loli coreògraf Voguing Jayce  Gorgeous Gucci espai i escenografia Sergi Cerdan Aguado vestuari Orientación Colectiva Loli confecció de vestuari Loli Barbero Flores i Anna Palomino Barbero música original Agnès Jabbour i Xavier Palomino audiovisuals Xavier Palomino i Núria Planes disseny de llums Mario Andrés disseny de so Orientación Colectiva Loli assessoria de so Sergio Camacho video Nina Solà fotografies Jaume Viñas producció i distribució Orientación Colectiva Loli assessoria de producció Marina Miguel coproducció Antic Teatre Barcelona

Premi Residency 2022 al festival ACT Escena Emergente de Bilbao

Dia
Dijous 17/11/2022 19:30
Espai
Sala d'Actes

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar