Llum profunda

Un reportatge musical escenificat per explicar-nos una història insòlita i encara poc coneguda avui en dia: la de la relació entre el beatle George Harrison i el savi orientalista mallorquí, Joan Mascaró i Fornés. Amb una posada d’escena senzilla i elegant, Forteza ens explica la peripècia humana d’aquests dos personatges, amb les seves virtuts i contradiccions.

Tot plegat comença el dia en què George Harrison es troba amb Joan Mascaró i Fornés en un programa televisiu de la BBC. A partir d’aquí s’inicia una amistat epistolar, en la qual Joan Mascaró guiarà Harrison en els camins de la filosofia oriental.

No és agosarat afirmar que aquesta trobada canviarà la història del món, ja que tindrà una gran repercussió en l’expansió de l’orientalisme a Occident i el moviment hippie.

Amb una posada d’escena molt senzilla, Mariona Forteza ens explica la peripècia humana d’aquests dos personatges, amb les seves virtuts i contradiccions. Que ens mostren que les grans propostes espirituals de la nostra època no han de sorgir necessàriament del puritanisme ni del fanatisme.

Durant l’espectacle, Mariona Forteza interpreta peces del cançoner popular de Mallorca, que esdevenen el contrapunt emocional de la història.

Text i cançons Mariona Forteza direcció i il·luminació Carlos Garrido Torres vestuari Lourdes Erroz

Dia
Dijous 03/11/2022 19:30
Espai
Sala d'Actes

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

S’aplicarà la normativa de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries indiquin en cada moment

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar