Quimera

Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en una illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a Quimera, l’aventura de la vida!

Disseny i construcció de titelles Meritxell Morera vestuari Butai produccions disseny i construcció Pere Farran objectes Meritxell Morera il·luminació Pol Queralt disseny musical li sonor Tales so veus Guim Segarra i Roger Farran vídeo Pep Pujol fotografia Jordi Segalés actors i manipuladors Meritxell Morera i Pere Farran direcció Pere Farran

Dia
Diumenge 10/11/2019 12:00

Preu de l’entrada: 3 €. Aforament limitat. Entrada gratuïta per a infants menors de tres anys.

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com fins al dia previ a l’espectacle. També pots comprar-les a La Casa Elizalde a partir de les 11 h del mateix diumenge.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar