Una pometa, un pomer (sessió de les 12.30 h)

L’Aran ha clavat queixalada a una poma i a dins hi ha trobat un petit tresor; una llavoreta espavilada que, amb l’ajuda de la terra i la pluja, ha aconseguit fer treure el cap a un parell de fulles tendres. Les fulles, juganeres, després d’un llarg camí d’aventures, es convertiran en un preciós pomer amb pomes boníssimes. Tan bones que ni el seu gos, el Pelut, ni el cargol, ni el conill, ni l’Aran podran resistir-se a clavar-los queixalada!

Un espectacle musical fet de papers, cartrons, dibuixos i llibretes. Amb cançons populars interpretades en directe, ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. Pintat i arranjat amb delicadesa i sense presses, per fer gaudir als infants dels petits detalls i de la poesia de les coses.

Creació i producció De_paper direcció Eudald Ferré titellaires Joan Alfred Mengual músics Núria Lozano (acordió diatònic, xilòfon, guitarra, veu, programacions i pedal de loops), Joan Alfred Mengual (percussions i veu) música popular i Núria Lozano il·lustracions, escenografies i titelles Joan Alfred Mengual disseny de llum i so Cesc Puig i Oriol Rafí
Recomanat per a infants a partir de 1 any

Dia
Diumenge 26/01/2020 12:30

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com fins al dia previ a l’espectacle. També pots comprar-les a La Casa Elizalde a partir de les 11 h del mateix diumenge.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar