Qui cu qui què quina

Dues persones han de compartir un sol espai per poder continuar amb el seu viatge. Estan condemnades a donar voltes i més voltes en un cercle infinit fins a que trobin la manera de compenetrar-se. Però el xoc dels seus universos individuals crearà un món ple d’absurditats i les respostes mai són senzilles quan es tracta de trobar un punt mig. Qui cu qui què quina és un joc de connexions entre els artistes, una màquina i el públic. Tots els cossos vius tenen electricitat. Què passa si ens connectem? Que passaria si poguéssim escoltar com sona la connexió entre persones?

Idea original cia. Nom Provisional intèrprets Joan Pallàs i Eva Camps direcció cia. Nom Provisional mirada externa Anna Pascual disseny sonor Joan Cot vestuari Rocio Belen fotografia Sandra Gómez

Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb el suport de La Central del Circ, Hameka Fabrique des Arts de la Rue i dels Ajuts KREAS de l’Ajuntament de Girona.

Cia. Nom Provisional | Qui Cu Qui Què Quina from Julian Waisbord on Vimeo.

Dia
Diumenge 01/03/2020 12:00

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com fins al dia previ a l’espectacle. També pots comprar-les a La Casa Elizalde a partir de les 11 h del mateix diumenge.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar