La Casa Elizalde presenta Músiques, un cicle encapçalat per dones músics que lideren els seus projectes creatius

01/02/2018

Presentem un cicle dedicat a dones músics i líders dels seus projectes creatius. Músiques vol donar projecció a nous talents, comptant també amb la presència d’artistes ja consolidades.

La cantant berlinesa Juliane Heinemann i el pianista Marco Mezquida, presentaran el seu disc Sing, My Heart, una selecció de balades de jazz i composicions originals. La veu exquisida de Juliane troba l’escenari perfecte en els paisatges sonors d’un dels músics més destacats de l’escena jazz actual.

La cantant, clarinetista i compositora catalana Carola Ortiz, presenta el seu primer disc en solitari, Sirin, en el qual plasma les experiències  viscudes en els seus viatges per tot el món. Un recull de cançons en diversos idiomes, sonoritats mediterrànies, del jazz i el contrapunt clàssic.

Edurne Arizu presenta Friccions, un àlbum que parla de zones frontereres, on es troben els límits i es produeixen intercanvis. Temes escrits originalment per a acordió, arranjats per a un quartet amb molt de punch, i en els quals la veu és utilitzada com un instrument, sense paraula. Un concert que ens farà transitar per diferents paisatges emocionals.

Joana Gomila ens proposa un concert que convida a viatjar pels ecos i les ressonàncies de la música popular de Mallorca, partint de tonades populars i teixint sonoritats salvatges i delicades que es barregen amb samples de pagesos, nens, padrines, paisatges… Joana Gomila ha estat guardonada l’any 2017 amb el premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel, que atorga cada any l’Obra Cultural Balear als Premis 31 de desembre.

Us esperem per gaudir-ne plegats, mentrestant, us deixem la llista musical del cicle.